Prima pagina Produse Oferte Distributie Contact
Hartie xerox Absolut de toate dimensiunile. Business si Captain Universal. Pixuri cu gel. Capsatoare, bibliorafturi, agrafe birou, dosare, produse de birotica si papetarie. Role termice fax. Perforatoare, capse, lipici, ascutitoare, caiet mecanic, carioca, creion color, radiera, clipboard, pioneze, lichid corector, marker permanent, pix cu bila, roller.

 

Despre noi

     Infiintata in 2009 compania PROBITEC detine o retea de distributie in domeniul produselor de birotica si papetarie desfasurata pe 3 judete: Brasov, Sibiu si Mures.
     Oferta noastra, cuprinde peste 1000 de articole, ce acopera o arie larga de necesitati. In linii generale, aceste produse se pot incadra in urmatoarele categorii: hartie copiator Absolut de toate dimensiunile, Xerox Business si Captain Universal. Formulare tipizate. Dosare, bibliorafturi si accesorii pentru birou. Role termice fax. Instrumente de scris.

     Ne-am prous sa fim INCREDIBIL de receptivi la nevoile clientilor. Centrul preocuparilor noastre a devenit cunoasterea si anticiparea cerintelor pietei.
     Ne-am adaptat activitatea in scopul satisfacerii nevoilor actuale si de perspectiva ale clientilor prin promovarea si distribuirea eficienta catre acestia a serviciilor si produselor solicitate.


     Ne-am propus sa fim tot timpul EXTRAORDINAR de eficienti:
  Fiind adnotabili la cerintele clientilor prin satisfacerea necesarului de produse
  Consultanta in privinta alegerii marcii produsului
  Informatii despre performanta si economicitatea produsului.
  Punctualitatea in termenele de livrare este punctul forte de care am dat dovada.

     Am reusit in foarte scurt timp sa fim FANTASTIC de echipati, oferind toata gama de echipamente si consumabile in acest domeniu.

     De la marunta agrafa de birou si pana la suportii pentru afisarea datelor tehnice, orice produs de birotica-papetarie de marca exista in oferta noastra pe care o puteti consulta in diferite moduri:
magazin on-line: www.probitec.ro;
e-mail: contact@probitec.ro;
telefonic.

 

Localizare pe harta


Copyright © 2009 Probitec S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Politica de confidentialitate