Prima pagina Produse Oferte Distributie Contact
Hartie xerox Absolut de toate dimensiunile. Business si Captain Universal. Pixuri cu gel. Capsatoare, bibliorafturi, agrafe birou, dosare, produse de birotica si papetarie. Role termice fax. Perforatoare, capse, lipici, ascutitoare, caiet mecanic, carioca, creion color, radiera, clipboard, pioneze, lichid corector, marker permanent, pix cu bila, roller.

Termeni si condiţii de utilizare

 

     Utilizarea site-ului www.probitec.ro implica acceptarea prezentelor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Probitec SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile site-ului.

Introducere
     Acest site este proprietatea SC Probitec SRL. Site-ul este gazduit de serverele companiei Hostway.ro.

Copyright
     Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Probitec SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Probitec SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Legaturi
     Probitec SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Limitari ale responsabilitatilor
     Probitec SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a acestui site. Probitec SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc.

Securitatea datelor personale
     Informatiile din formularul de contact vor fi folosite de Probitec SRL exclusiv pentru a va trimite un raspuns la solicitarea dumneavoastra sau pentru a onora comanda facuta de dvs.
 

Declinarea responsabilitatii
     Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, aspect etc.) Probitec SRL nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate. Din acest motiv Probitec SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului.

Greseli de tiparire
     Probitec SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Conditii legale
     www.probitec.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si conflicte
     Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.probitec.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Probitec SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
 


Copyright © 2009 Probitec S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Politica de confidentialitate