Prima pagina Produse Oferte Distributie Contact
Hartie xerox Absolut de toate dimensiunile. Business si Captain Universal. Pixuri cu gel. Capsatoare, bibliorafturi, agrafe birou, dosare, produse de birotica si papetarie. Role termice fax. Perforatoare, capse, lipici, ascutitoare, caiet mecanic, carioca, creion color, radiera, clipboard, pioneze, lichid corector, marker permanent, pix cu bila, roller.

Politica de confidenţialitate

 

     Prin politica de confidentialitate, Probitec SRL se obliga sa respecte confidentialitatea datelor dvs. Indiferent daca doriti sa achizitionati un produs de pe www.probitec.ro sau doar navigati prin situl nostru, ne dam silinta sa va asiguram confortul prin intermediul politicii noastre de confidentialitate si al masurilor de siguranta destinate protejarii informatiilor dvs. personale. In cazul in care comunicati informatii personale, noi vom trata aceste informatii conform prezentelor clauze de confidentialitate. Probitec SRL incurajeaza parcurgerea acestor clauze de confidentialitate.

Acordul de utilizare
    
Prin utilizarea sitului www.probitec.ro, sunteti de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor dvs. personale de catre noi, conform prevederilor de mai jos. Probitec SRL isi rezerva dreptul unilateral de a actualiza, modifica si amenda clauzele de confidentialitate. Toate aceste modificari si amendamente au valoare juridica pentru toti utilizatorii si vizitatorii sitului nostru si vor fi prezentate in cadrul acestuia.

Tipuri de informatii personale si utilizari ale acestora.
     Probitec SRL colecteaza informatii personale cum ar fi nume, titlu, companie, adresa, adresa electronica, numere de telefon etc. Probitec SRL nu solicita aceste informatii pentru acordarea accesului in zonele sitului care sunt destinate accesului public.

Terti
     Tertii autorizati pot necesita accesul la o parte dintre informatiile dvs. personale. De exemplu, daca trebuie sa va livram un produs, Probitec SRL trebuie sa comunice numele si adresa dvs. companiei transportatoare. Probitec SRL limiteaza accesul si utilizarea de catre terti a informatiilor dvs. personale. Probitec SRL nu comunica tertilor informatiile dvs. personale in alte situatii, cu exceptia cazurilor in care Probitec SRL are permisiunea dvs. pentru a proceda astfel.

Actualizarea informatiilor personale ale clientilor
     Probitec SRL are nevoie de ajutorul dvs. pentru a asigura corectitudinea si actualitatea informatiilor personale furnizate de catre dvs. Este recomandat sa anuntati imediat administratorul site-ului asupra oricaror modificari ale numelui, adresei, companiei, numarului de telefon sau a adresei electronice pentru a ne permite modificarea in consecinta a datelor dvs. client.
 


Copyright © 2009 Probitec S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Politica de confidentialitate